Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Thema-avond "Weg van Jou" succesvol (foto's)

 

Thema-avond "Weg van Jou" succesvol (foto's)


De thema-avond "Weg van Jou", die wij op 29 oktober in de Nieuwe Kerk in Zierikzee organiseerden, bleek een groot succes. Sprekers tijdens deze avond: Rien de Bruijne (uitvaartondernemer en organisator van de avond), Daan Westerink,( journalist, docent, trainer, verlies- en rouwdeskundige en social media expert), Lowie van Gorp (schrijver van 'Kanjer Guusje' en 'We houden je vast') en Melanie van Duikeren (consulente NuNazorg, afdeling Zeeland).

Er is een gevarieerd programma aangeboden, waarbij naast de sprekers, ook live-muziek, video-beelden en foto's werden gebracht. Laura Schouls en Naome Velazquez Gonzalez zongen, onder begeleiding van pianist Sander de Jong en gitarist Michiel Smits, twee prachtige liederen: 'Kenau' en 'Mijn leven is van mij'.

Er is een korte video vertoond, waarin het gebruik van een rouwritueel zichtbaar werd gemaakt en verder zijn er in het pauzemoment foto's van uitvaartfotograaf Eddy Westveer geprojecteerd.

Voorts was er te zien hoe met behulp van b.v. kleding van een dierbare een blijvende herinnering kan worden gecreëerd in de vorm van een kussentje of een persoonlijk sieraad. Ook was te zien dat het mogelijk is om zelf, onder begeleiding, een uitvaartkist te maken of te personaliseren.

We zien terug op een geslaagd evenement, waar ruimte was voor ontmoeting en herkenning. Er waren een kleine 100 bezoekers.

Er is een inzameling gehouden voor de Stichting Ambulance Wens, de inzameling heeft een bedrag van € 152,10 opgebracht wat door Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland aangevuld wordt tot een bedrag van tweehonderd euro. 

Foto's


 

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Laatste recensie

"Uit eerdere ervaring met het overlijden van mijn schoonvader was al gebleken dat het goed georganiseerd was en daardoor nu ook weer voor Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland gekozen. Mede dankzij een mooie uitvaart hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van mijn moeder."
- J.J. Wernke-Bijsterbosch

Klik hier voor alle recensies

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten. 

Concept en realisatie: De Bruijne Media