Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland partner van Monuta

 

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland partner van Monuta

 

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland uit Zierikzee gaat samenwerken met Monuta. Beide partijen hebben hiertoe maandag 7 maart 2016 een overeenkomst ondertekend. Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland wordt hiermee ‘partner van Monuta’.

Rien de Bruijne, directeur en uitvaartbegeleider van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland: “Ik ben erg blij met de samenwerking met Monuta. In de aanloop naar deze samenwerkingsvorm is gebleken dat wij een gedeelde visie hebben en met deze grote uitvaartorganisatie als partner achter ons hebben wij de mogelijkheid om het onderscheidende karakter van ons uitvaartbedrijf verder gestalte te geven en zijn wij in staat om onze cliënten nog beter van dienst te zijn en groei te realiseren. Ons werkgebied wordt groter omdat wij ook de verzekerden van Monuta op Goeree-Overflakkee mogen gaan bedienen. Bovendien kunnen we in deze samenwerking gebruik maken van schaalvoordelen zoals inkoopvoordeel. Ik wil benadrukken dat wij geen franchise-onderneming van Monuta geworden zijn; we blijven volledig zelfstandig en vrij in de manier waarop wij onze cliënten willen bedienen, ook als zij elders verzekerd zijn.

Directeur Uitvaartzorg bij Monuta, Roos Zwetsloot: “De afstand tussen onze vestiging in Goes en Schouwen-Duiveland en Goeree-Overflakkee is groot. Voor Monuta is het belangrijk dat wij een betrouwbare partner hebben op plaatsen waar we nu nog niet goed vertegenwoordigd zijn, zodat we altijd dichtbij onze klanten zijn. Deze partner hebben wij gevonden in Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. De organisatie van Rien de Bruijne is stevig verankerd in de regio en heeft een goede naam opgebouwd. Maar hij heeft ook het geloof dat we samen sterker zijn. Vanuit de samenwerking kunnen beide partijen groeien en de kwaliteit van onzer beider dienstverlening verder verhogen. We zijn daarom ook bijzonder verheugd dat Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland vanaf nu ‘partner van Monuta’ is."

 

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Recensie

"Vanaf het eerste moment zijn wij goed opgevangen door uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. Rien en Mark de Bruijne hebben met hun hartverwarmende zorg en persoonlijk advies ons grandioos bijgestaan in deze zware tijd. Het heeft ons heel veel steun gegeven en alle zorgen uit handen genomen. Deze mensen hebben hart voor het vak en de mensen en zijn absoluut aan te raden voor het verzorgen van de uitvaart. Zeer gewaardeerd." - Bert Oskam

Klik hier voor meer ervaringen

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten. 

Concept en realisatie: De Bruijne Media