Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Diensten uitgebreid met NUNazorg

 

Diensten uitgebreid met NUNazorg


Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland heeft haar diensten op het gebied van zorg rondom de uitvaart uitgebreid, met name op het gebied van nazorg. Uit ervaring is gebleken dat veel hulpvragen vaak niet direct na een verlies ontstaan, maar in een later stadium.

,,Wij horen steeds vaker dat er, naast de reguliere nazorg van de uitvaartleider, ook behoefte is aan professionele nazorg op het gebied van rouwverwerking. Ons motto is: voor een zorgzame begeleiding. Wij willen ook na de uitvaart die zorgzame begeleiding bieden”, aldus Rien de Bruijne, eigenaar van Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland.

Sinds kort maakt de uitvaartonderneming daarom, als eerste in Zeeland, gebruik van de diensten van NUNazorg. Deze organisatie wil een aanspreekpunt zijn voor hulp, zorg en vragen na elk verlies en is daarmee als het ware een verlengstuk van de eigen dienstverlening rondom de uitvaart. NuNazorg is onafhankelijk en zoekt, denkend vanuit unieke omstandigheden en mogelijkheden, naar de beste oplossingen voor een hulpvraag. Hiervoor werkt zij samen met onder andere gemeenten, welzijnsorganisaties en vrijwilligersorganisaties. Complete nabestaandenzorg dus op praktisch, emotioneel, levensbeschouwelijk of spiritueel gebied.

De werkwijze is als volgt: ongeveer zes weken na de uitvaart zal de medewerk(st)er van NuNazorg contact opnemen en onder andere vragen naar het welbevinden van de mensen, hoe ze terugkijken op de uitvaart, of ze wel voldoende steun ervaren vanuit hun omgeving en natuurlijk of ze hulp nodig hebben. Op welk gebied dan ook. Rouwen is niet in een vast tijdsbestek te vangen. Daarom wordt er, als iemand daar behoefte aan heeft, in elk geval gedurende het eerste jaar contact met hem of haar onderhouden.

Aan deze vorm van nazorg zijn geen kosten verbonden. Rien de Bruijne: ,,Die nemen wij voor onze rekening omdat wij van mening zijn dat u recht hebt op de beste zorg rondom de uitvaart, al is het een jaar na dato”.

Op www.nunazorg.nl is na te lezen wat deze organisatie voor mensen kan betekenen.

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Recensie

"Vanaf het eerste moment zijn wij goed opgevangen door uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. Rien en Mark de Bruijne hebben met hun hartverwarmende zorg en persoonlijk advies ons grandioos bijgestaan in deze zware tijd. Het heeft ons heel veel steun gegeven en alle zorgen uit handen genomen. Deze mensen hebben hart voor het vak en de mensen en zijn absoluut aan te raden voor het verzorgen van de uitvaart. Zeer gewaardeerd." - Bert Oskam

Klik hier voor meer ervaringen

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten. 

Concept en realisatie: De Bruijne Media