Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland | Zorg met hoofd, hart en handen - Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland en Monuta Zeeland organiseren klinische les voor zorgmedewerkers

 

Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland en Monuta Zeeland organiseren klinische les voor zorgmedewerkers


Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland en Monuta Zeeland organiseren op 1 november en 8 november een gratis klinische les voor zorgmedewerkers.

In uw werk heeft u wellicht te maken met overlijden van bewoners of patiënten. Het is belangrijk dat nabestaanden goed worden begeleid bij het afscheid. Dit begint al bij de laatste verzorging van een overledene. Mogelijk voert u ook de ‘laatste verzorging’ uit, soms samen met nabestaanden. Ook als u zelf niet hoeft te verzorgen, maar wel geïnteresseerd bent in het onderwerp, is deze les leerzaam en interessant.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze les, die wij geheel kosteloos aanbieden.

Na de les ontvangt u een certificaat van deelneming op naam met vermelding van 2 accreditatiepunten volgens het V&V kwaliteitsregister. Ook ontvangt iedere deelnemer relevante informatie en het boekje ‘Klinische les - De laatste verzorging’, een uitgave van Monuta.

We stellen het op prijs als u ons laat weten of u komt. U kunt u hier aanmelden.

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Recensie

"Vanaf het eerste moment zijn wij goed opgevangen door uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland. Rien en Mark de Bruijne hebben met hun hartverwarmende zorg en persoonlijk advies ons grandioos bijgestaan in deze zware tijd. Het heeft ons heel veel steun gegeven en alle zorgen uit handen genomen. Deze mensen hebben hart voor het vak en de mensen en zijn absoluut aan te raden voor het verzorgen van de uitvaart. Zeer gewaardeerd." - Bert Oskam

Klik hier voor meer ervaringen

U kunt ons zo bereiken:

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartsd.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten. 

Concept en realisatie: De Bruijne Media